واحد مالی و اداری

هدف از دپارتمان مالی و اداری این است که برنامه‌ریزی ، نظارت و اتخاذ تدابیر لازم برای بهبود و توسعه و به کارگیری صحیح منابع انسانی، مالی،  اطلاعاتی و فیزیکی سیاست گذاری در امور مربوط به امور اداری، استخدامی و بودجه نظارت بر امور مربوط به تهیه و تنظیم موافقتنامه‌های لازم پس از تصویب و ابلاغ بودجه کل کشور بر اساس فعالیت‌ها و برنامه‌ها
نظارت بر مصرف صحیح اعتبارات در قالب برنامه‌ها و فعالیت‌های مصوب و قوانین و مقررات مربوط
نظارت بر انجام امور مربوط به تنظیم پیشنهاد اصلاح بودجه
نظارت بر امور مربوط به بررسی و تهیه و تنظیم نمودار سازمانی ، شرح وظایف و سازمان تفضیلی
مطالعه سیستم‌ها و روش‌های انجام کار و ارائه سیستم‌ها و روش‌های مطلوب
نظارت بر اجرای طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل و شرکت در جلسات کمیته اجرایی طبقه‌بندی و ارزشیابی مشاغل
سیاست گذاری و نظارت بر عملکرد کمیته بهره‌وری و شورای تحول اداری و بهره‌وری
نظارت بر ارائه طرح‌ها و برنامه‌های خاص اصلاحات اداری در چهارچوب سیاست‌ها و خطی مشی های ابلاغی ستاد برنامه‌ریزی تحول اداری

​مدیریت سرمایه‌گذاری و توسعه اهداف شرکت

مدیریت مالی به عنوان قلب تپنده یک شرکت به صورت یک زیر سیستم مدیریت کلی شرکت تبیین می‌گردد که هدف آن تضمین منابع مالی ،استفاده سودمند از آنها، افزایش ارزش و ایمنی سرمایه‌های شرکت می‌باشد
. وظایف مدیریت مالی را می‌توان به صورت خلاصه اینطور بیان کرد:
ارزیابی تلاش مجموعه از دیدگاه مالی برای مجموعه فعالیت‌های اتخاذ شده در یک بازه معین
تامین شرایط ساختاری و کیفی لازم سرمایه
 کنترل نحوه استفاده از سرمایه
 تاثیرگذاری بر فاکتورهای تصمیم گیری در هر مرکز به منظور تضمین استفاده مفید از سرمایه‌های جذب شده
تضمین و نگهداری تعادل مالی بر اساس نیازهای شرکت
 تلاش برای دستیابی به نتایج مالی مد نظر
در مدیریت مالی یک شرکت مدرن و موفق جایی برای اشتباه و یا هرگونه عمل کند، غیر مفید و غیر قابل اطمینان وجود ندارد . بیشتر از هر بخش دیگری در این شرکت، اداره منابع مالی نیازمند دقت قابلیت اطمینان و شفافیت است. بنابراین بدون این فاکتورها سرمایه به خارج از شرکت نشت می‌کند.
مدیریت مالی تنها به محاسبه سود و پرداخت صورتحساب اختصاص ندارد ، بلکه به عنوان یک مولفه کلیدی در استراتژی تجاری یک شرکت در نظر گرفته می‌شود. همه چیز (سود، رضایت کارکنان، برنامه‌ریزی و بهره‌وری) به مدیریت مالی وابسته است. ساختار مالی به کمک این شرکت آمده است تا توان مالی آن را بهبود بخشیده و جهت‌گیری درستی به آن بدهد. هدف این بخش این است که مدیریت مالی را در درون استراتژی کلی شرکت قرار دهد و خدمات بهتری را برای مشتریان، حمایت بهتر از نیروی کار و سود بیشتر برای شرکت فراهم کند.



واحد برنامه‌ریزی و کنترل پروژه

گروه برنامه‌ریزی متشکل از پروسه‌هایی است که وظیفه ترسیم حوزه کلی مسئولیت‌ها و برنامه‌ها ، تعریف اهداف و شناسایی راه‌های دستیابی به این اهداف را شکل می‌دهد. نحوه مدیریت و راهبری پروژه در واقع خروجی حوزه مسئولیت این گروه است که حوزه ،زمان، هزینه‌ها، کیفیت، ارتباطات ،ریسک و بازرگانی یک پروژه را به تفکیک مورد بررسی قرار می‌دهد. در حالت کلی، یک گروه برنامه‌ریزی و کنترل پروژه از مولفه‌های زیر تشکیل می‌گردد:
تعریف اهداف پروژه
 تعریف محدودیت‌های فیزیکی زمانی و مالی
 جمع آوری اطلاعات
ایجاد و بررسی راه حل‌های مختلف
 انتخاب بهترین راه حل‌ها
ارزیابی اهداف
دستیابی و گسترش نتایج
دپارتمان برنامه‌ریزی و کنترل پروژه همواره در تلاش بوده است تا به نحو احسن از تجربه و دانش متخصصان خود و همچنین نرم‌افزارهای مربوطه در جهت انجام وظایف خود بهره جوید.



واحد خدمات پس از فروش

خدمات پس از فروش باعث می‌شود مشتریان از محصولات و خدمات سازمان رضایت داشته باشند نیازها و مشتریان بایستی برآورده شود تا آنها بتوانند سخنان مثبتی را گسترش دهند و رضایت مشتری از محصول یا کالا نقش مهمی در ترویج محصولات و خدمات برندها دارد. این خدمات باعث می‌شود محصولات و خدمات از انتظارات مشتریان برآورده شده یا از آن پیشی بگیرند. این خدمات شامل فعالیت‌های مختلفی برای یافتن اینکه مشتری از محصولات راضی است یا خیر؟

از این رو این خدمات جنبه اساسی مدیریت فروش است و نباید از آن چشم پوشی کرد.



بخش تامین و تدارکات کالا

تامین و تدارکات شامل فرایندهای ضروری برای خرید و فراهم کردن سرویس‌های مورد نیاز برای ساخت محصول و همچنین تامین متریال و تجهیزات مورد نیاز مشتری می‌باشد.
فرایند تامین و تدارکات به بخش‌های زیر تقسیم می‌شود:

بازرگانی طرح
بازرگانی طرح، فرایند مستندسازی پروژه‌ها ،تصمیمات خرید، مشخص کردن روش‌ها و شناسایی فروشندگان بالقوه می‌باشد. این فرایند ریسک های درگیر در تصمیم گیری را در نظر می‌گیرد

بازرگانی اجرا
بازرگانی اجرا ،فرایند بدست آوری پاسخ فروشندگان، تعیین یک فروشنده و انعقاد قرارداد با وی می‌باشد. در این فرایند، از معیارهای انتخاب منبع، لیست فروشندگان مورد تایید و غیر استفاده می‌شود

بازرگانی اداری
بازرگانی اداری، فرایند مدیریت روابط بازرگانی، مانیتورینگ بازدهی قرارداد و اصلاح آن در صورت نیاز است.

در قسمت تامین تجهیزات این شرکت با توجه به سابقه طولانی مدیران خود در صنایع فولاد ،نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع سیمان و آلومینیوم و مس و نیاز صنایع کشور به برخی محصولات با کیفیت، توانسته است توافق‌نامه‌هایی با شرکت‌های معتبر در زمینه نمایندگی انحصاری (Exclusive Agent) و همکاری مشترک به صورت (Partnership Agreement) داشته باشد که شرکای تجاری این شرکت و مشخصات آنها در صفحه شرکای تجاری قابل دسترسی است.


بخش لجستیک

هدف دپارتمان لجستیک این شرکت این است که فرایند برنامه‌ریزی، اجرا و نظارت بر خدمات و اطلاعات مرتبط با حمل و نگهداری کالا از مبدا تا محل مصرف که با هدف تامین نیاز مشتری ،شامل جریان‌های درونی و بیرونی، درون سو و برون سو انجام می‌گیرد. مهمترین مسئله در میان صاحبان کالا و فعالان زنجیره تامین در حوزه لجستیک، کاهش هزینه‌های مرتبط بر فعالیت‌های لجستیک و به تبع آن کاهش هزینه‌های زنجیره تامین است. امروزه در جهان بهترین نوع زنجیره تامین از نظر هزینه ،تمرکز فعالیت‌های مرتبط با تجمیع و توزیع در یک محل است که هزینه‌های حمل و نقل، انبارداری و کنترل و جابجایی موجودی را به دلیل ایجاد مقیاس کاهش می‌دهد. بنابراین وجود مراکزی که این گونه خدمات را ارائه کنند با ایجاد تمرکز ، صرفه ناشی از مقیاس و ارائه تخصصی خدمات با کیفیت بالا می‌تواند دغدغه کاهش هزینه صاحبان کالا را کاهش دهد .
این مراکز که در نوع عمومی خود، مراکز لجستیک نامیده می‌شوند.